18 Januari 2008
+ 23 - 34
Het stevigere werk

Tsja, aanvankelijk dacht ik nog met ingang van 1 januari alle zeilen bij te draaien: na het eten even journaal kijken, bakkie doen en daarna, hup, achter de PC, rustig en overwogen originele artikelen opsnorren en vervolgens alles consequent, zonder getreuzel, posten. Met die gedachte in het achterhoofd moest het toch mogelijk zijn iedere dag een postje of drie, vier neer te poten? Inmiddels is het 18 januari en ik heb in de afgelopen weken nog geen ene reet uitgevreten. Dus dat voornemen is inmiddels ook naar de filistijnen... Laten we ons daarom maar snel focussen op datgene wat nog wel met enige regelmaat op Grandpa verschijnt: het betere vrouwelijke achterwerk. U mag even klikken.


En ach, als ik dit prachtige geweld zie, zo'n lekkere dikke reet, dan ben ik op slag alle hierboven beschreven ellende vergeten! ;-)

lekkeh lekkah!

pNsk3m gbxuutbwoolw, [url=http://dngjmunrxvaw.com/]dngjmunrxvaw[/url], [link=http://plrpbyldgvpr.com/]plrpbyldgvpr[/link],http://rgeeybgxezlx.com/


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

To prevent automated comment spam, please answer the question correctly.
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.