15 November 2005
+ 11 - 12
Van RSS naar PDF

Ondanks het feit dat ik, als het om de technische achtergronden van webloggen gaat, een kruk ben, snap ik er net genoeg van om te weten waar het allemaal over gaat of om draait. Zoals met RSS bijvoorbeeld.

Nieuwe snufjes op dit gebied zijn echter meestal al lang bekend als ik er achter kom. Zoals een mooie tool, die de content van websites met RSS, voor je omzet in PDF formaat, bijvoorbeeld. Ik heb het geprobeerd met m'n eigen site (http:// niet vergeten!) en verdomd: het werkt! Keurige pdf pagina's, helemaal gevuld met wat ik online heb staan. Probeer ook maar eens wat RSS 2 PDF te zetten.

Goed, ik ben ook een kruk. Maar dan heb je eenmaal een site in pdf-formaat, en dan? Printen en meenemen voor onderweg? Of is dit een stomme vraag?

Goeie vraag. Laat ik het erop houden dat het bij mij op m’n werk een verademing is! Pdf rules hier. ;-)

Och Araglin, gewoon leuk dat zoiets kan is toch ook goed?

Zeker wel een relaxte tool !
Online pagina`s waar naslagwerk is te vinden wat je vaak wilt raadplegen omzetten in PDF is nog steeds handiger dan een site te pikken waardoor je hem ook off-line kan gebruiken.
Ik heb liever een PDF bestand op m`n labtop dan een hele site structuur. ( Hot spots en andere netwerken waar je gebruik van kan maken onderweg zit nog in de Flinstone fase )


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.