24 November 2005
+ 8 - 14
Veel foto's, één clip

De video-kant van Google heb ik nooit echt doorgeworsteld, maar da's meer omdat ik er niet echt mee bezig ben. Anderen duidelijk wel en zetten soms te gekke dingen online, ontdekte ik net. Want je zou het aan het plaatje hieronder niet zeggen, maar het gaat hier om een time-lapse filmpje van het Panama kanaal, waarbij een week in 11 minuten is gepropt. En dat ziet er retestrak uit.

Check die clip maar eens. Overigens is de maker van dit mooie werk een zekere Stephan van der Palen, die op z'n eigen site ook nog een superhandig en simpel programma, PhotoLapse, heeft staan om zelf zulke filmpjes te maken. Eigen product en klasse gemaakt.

Hey deze is erg tof ouwe !
Ik heb het 2 jaar geleden mogen meemaken hoe het ms Rotterdam van de Holland America Line d.m.v. de Miraflores locks door het kanaal ging en dat was een bizarre ervaring.
( net zoals de rest van de cruise en andere cruises maar het Panama kanaal met de meren daarbij zijn echt tof om te zien in het eggie )

Na het 3e bootje begint het toch enigzins te vervelen :)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.