28 November 2005
+ 8 - 10
Rondtrekken in de VS

Nu ben ikzelf al drie keer in de VS geweest en één ding kun je met zekerheid stellen: het is een te gek land om in rond te toeren met een huurauto. Afgezien van het feit dat je soms in gebieden komt waar je op bijna alle zenders religieus gelul hoort, je haast op je knieën moet voor een biertje en je steeds oeverloze gesprekken voert met mensen die hun hele leven nog nooit buiten Amerika zijn geweest, is een reis door de VS van harte aan te bevelen.

Wat misschien nog wel het meeste indruk maakt, is de waanzinnige grootte van het land. Uuuuuren rijden van staat naar staat zonder één tegenligger, met aan weerszijden van je wagen een schitterend groot en weids landschap, maken de trip compleet. En soms stap je even uit; kun je eens echt ervaren hoe het is om in 'the middle of nowhere' te zijn. De natuur is er soms adembenemend. Het leuke is ook de voorbereiding: waar zullen we naartoe rijden en welke plaaten zullen we aandoen? Om een beetje een indruk te krijgen van hoe je zoiets aan kunt pakken bestaat er een te gekke website. Elke stad, dorp of gat kom je er tegen, soms met foto's en altijd met de lokatie erbij. Doe eens een trip door drie of vier staten met de auto. Een echte belevenis.
  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.