01 December 2005
+ 9 - 16
Green Day fans opgelet!

En wederom is er een 'mash-up' (zeg maar remix)- album van een grote formatie online gezet, een beetje te vergelijken met het eerdere Grey Album, waarin Jay-Z met The Beatles werd vermengd. Ditmaal gaat het om een geremixte uitvoering van het album 'American Idiot' van Green Day, voor deze gelegenheid omgedoopt tot 'American Edit'. Uiteraard heeft de RIAA in de VS de site alweer een cease and desist brief gestuurd en het album is inmiddels offline. Gelukkig zijn er alternatieven:

Want inmiddels is afgesproken om op dinsdag 13 december via zoveel mogelijk websites tegelijk het remix album te mirrorren. Overigens zijn alle tracks (voor zolang het duurt) nog steeds in MP3 te downloaden via deze link. Wel een beetje naar beneden scrollen. Zet dinsdag 13 december alvast maar in je agenda dat je dan het Green Day remix-album moet binnenhalen! Creatief met andermans werk zónder de bedoeling geld te maken of de artiest te benadelen mag nooit onmogelijk gemaakt worden.
  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.