14 December 2005
+ 7 - 14
Gisteren was het Dean Gray Tuesday

Green Day fans hebben vandaag nog steeds een feestdag! Zoals ik al eerder meldde werd gisteren de remix, of beter: Mash Up van het album American Idiot wereldwijd door iedereen die mee wilde doen, gehost. En men gaat nog even door.

Kort en goed: een mash up maken is het mooiste eerbetoon dat een DJ aan een bestaand album kan geven. En met name in de VS raken de platenmaatschappijen daarvan over de rooie. Terwijl niemand aan zo'n mash up geld verdiend. Om die reden wordt ook vandaag nog Green Day's album American Idiot in de mash up van 'Dean Gray' overal online gezet als 'American Edit'. Haal binnen dat album en geniet: download hier met artwork en verder nog een hele rits alternatieve links.

*Update*: intussen is het merendeel van de mirrorsites alweer offline, dus verwijs ik jullie naar nieuwsgroepen, bittorrents en natuurlijk de bekende download programma's. En ga er naar op zoek, want deze mash up van Green Day is echt te gek!
  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.