30 December 2005
+ 8 - 15
Ik lijk op Steve Wozniak

Mja... Je weet dat je met Beta-edities van programma's altijd een beetje op je hoede moet zijn. Het werkt waarschijnlijk nog niet helemaal vlekkeloos. En het klopt: ik heb net m'n eigen bakkes getest op gelijkenis met 'celebrities' en dit is de uitslag:

Juist ja. Ik lijk op Steve Wozniak. Geen idee wie die knakker is, maar volgens het principe van 'Face Recognition' lijk ik op hém. Probeer het zelf ook maar eens. Close-upje van je eigen knar uploaden en dan kijken op wie je lijkt. Ik denk dat ze nog heel wat tests moeten doen...

Haha, dat programmatje is erg grappig, vooral wanneer je een pic van een geestelijk gehandicapte upload en de gelijkenissen ziet in de celebs.

Heej Pokak,

Nou volgens mij werkt dat programmatje perfect jongen, want je lijkt sprekend op die Steve Woznidinges. Nou ja, Steve is wat knapper dan.

Nog de beste wensen voor 2006 !

Houdoeiii uit het mooie Tilboland.

Ja, Wokkie, jij ook de beste wensen. Alles nog goed met je internetbureau? Nog wat met m’n klanten kunnen doen? Je weet ‘t: elke klant die je een opdracht geeft is 50 eurootjes voor Opa! ;-)

Steve ‘The Woz’ Wozniak is samen met Steve Jobs de oprichter van Apple, 30 jaar geleden. Heeft volgens mij ook ‘Breakout’ geschreven voor Atari.

‘The Woz’? Break Out ken ik, Steve Jobs ken ik ook, maar Wozniak was met echt onbekend… Zo leren we toch nog wat! ;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.