07 Januari 2006
+ 8 - 15
Hologrammen? Holophonen!

Niets leuker dan creepy geluidseffecten. Zeker als ze als 'holophonisch' worden omschreven. Nu blijf ik erbij dat als je twee microfoons op een afstand van oor tot oor zet en daarmee een keurige stereo-opname maakt, je altijd een 3D-effect krijgt in het geluid, zeker als je luistert via een hoofdtelefoon. Er is echter een website die anders beweert:

Het leuke is in ieder geval dat je wat testgeluiden kunt checken. Toegegeven: het klinkt erg echt en op zich een tikkie creepy, maar dat kan ook komen door het bewust slecht weergeven van de enige echte stereotest die naast mono ook nog online staat. Ik heb het hier over de soundclips van de matchbox. De rest, de haarphön bijvoorbeeld, is ook zeker het beluisteren waard. Wel je hoofdtelefoon opzetten!

ff offtopic,

Wat een hilarische zoek zoekopdracht bij je Laatste Referrers: ‘17:35 opa is gek opa gaat vissen’!!!!!!!!!

Je moest eens weten waar men nog meer naar zoekt. Je gelooft je ogen soms niet… 8-S

Maar inderdaad: de referrer die jij benoemt is inderdaad om te gillen!

Ook maar ff snel offtopic: Grandpa, kan je m’n link in je linklijstje aanpassen; ben verhuisd (babesloch is under construction maar komt één dezer weken ook weer online)

En nu een even die koptelefoonlink beklikken..


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.