16 Januari 2006
+ 8 - 14
New Korn Christian

Tsja... Het zal allemaal wel, maar mijn broek zakt er altijd een beetje van af: het begrip New Born Christian. George W Bush behoort tot die categorie en dan weet je al genoeg. Maar nu lees ik goddomme net dat Brian "Head" Welch van Korn intussen óók in 'Den Here' is. Ik wist 't niet, maar je gelooft 't ook niet.

Check voor de gein zijn website maar eens; je kunt er met je pet niet bij. Ik word er zelfs een beetje week van. Eerst in een van de meest toonaangevende hardcore bands gitarist zijn en nu is meneer een New Born Christian. Als je dan ook nog de 'testimonials' van andere lotgenoten leest weet je 't zeker: dat kan alleen maar in de VS, een land dat zo zoetjes aan op een christelijk fundamentalistische natie begint te lijken, of beter nog: al is.

Ik hoop dat Gizmo hier eens naar zal kijken en dat Gizmo Off Topic, deel 100 keurig netjes met hoedjes en gristelijke vrouwen zal zijn.
amen
;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.