25 Januari 2006
+ 9 - 17
Gizmo Off Topic, deel 100

Wat vliegt de tijd... Hofleverancier Gizmo brengt ons vandaag alweer zijn 100ste Off Topic! Helemaal te gek. Daar hoort een gezellige fotoreeks bij en daarom mogen we van Gimzo vandaag lekker kijken naar ! Let op je baas...

Onze meiden zijn en staan graag samen . Is natuurlijk en dat verhoogt . Ze hebben er ook in en dat zie . Allemaal echt, puur natuur en !

We doen er voor de 100e aflevering nog een kadootje bij:
http://bad-babes.blogspot.com/2006/01/naked-bucci-twin-cowgirls.html

Sodeju zeg. De Hofleverancier Gizmo en de foto’s van Peaches en het blondje zijn de slagrom op mijn werkdag. Gefeliciteerd zeggen we dan. (joker)

twee lekkere blonde meiden in hun blote kont. echt lekker. maar wie is dan ‘Peachez’ en hoe heet dan de andere? trouwens nog een lekker linkje in Gizmo zijn reactie!!!!! als dat geen een-eige tweeling is! :-p

Gizmo…. grote klasse joh en keer op keer weer tof !
Off Topic deel 100 is niet niets toch.
Ehmmm bij de 50 zei ik volgens mij ook; Tof en nu op naar de 100 !
Ik zal het dus ook niet laten om te zeggen; Naar de 200 !
Dikke konten, kleine kontjes, grote tochtstrippen, nakende poezen…. van alles wat maar iedere woensdag zeker altijd de moeite waard om ff te kijken. Go on Gizmo en bedankt voor de afgelopen 100.

mmmmm ik hoop over 4 weken zulke kippies tegen te komen tijdens de carnaval in bergen op zoom. mmmmmmm

8-O Wow !


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.