25 Maart 2008

Voer voor de thuisproducer

En uiteraard ook voor degenen die geïnteresseerd zijn in radio van héél lang geleden. Okee, het is wel allemaal Amerikaans, maar toch: alleen al in de sectie 'Sci-Fi' kom je de nodige te gekke dingen tegen die, als je wilt, super om te samplen zijn:

KLIKKEN!!


Alles keurig netjes te downloaden als kant en klare MP3, dus daar hoef je je ook geen zorgen meer om te maken. Gewoon lekker opzetten in de saaie kantoortuin en genieten.
17 Maart 2008

Trailers

Toegegeven: het zijn alleen maar trailers, maar het gaat hier om de voorfilmpjes van documentaires die rete interessant zijn. Let ook op de achtergrond bij de titels; het lijkt een ballonvlucht te zijn over een rivier.

KLIKKEN!!


De boeiendste trailer uit het hele aanbod is nog wel die met de titel "Curing Depression". Nu wil ik ook wel de volle 90 minuten zien.
15 Maart 2008

Televisie kijken

En voor degenen die dit weekeinde besluiten om lekker in een ouwe pyama voor de buis te blijven hangen heb ik nog een aanrader voor in de DVD speler:

KLIKKEN!!


Helemaal uitzitten onder het genot van een paar stevige biertjes en dan lekker rozig je bed in!
13 Maart 2008

Billen (Update)

De meiden uit de 'industrie' mogen er zijn. Vooral als ze met hun goddelijke achterwerk hele volksstammen doen watertanden. Wat dachten wij bijvoorbeeld van top actrice Brianna Love? U mag even klikken:


Deze sessie komt uit haar beginperiode. Ze kijkt nog wat onwennig, maar die mooie reet laat ze al goed zien. Wat een aangename heerlijkheid. En okee, het is bewolkt, maar met zo'n kont is dat niet belangrijk. Dan denk ik liever aan een mooi vakantiekiekje! Tot slot nog een viertal mooie klappers van onze Brianna, maar dan wat later in haar carrière. Om te beginnen een juweeltje in vol ornaat, dan nog even fijntjes van opzij en als afsluiter poseert ons moppie nog even op z'n hondjes en dan, om het af te leren, nóg een keer! Ga ik intussen even een schone onderbroek aandoen...

De mens de wereld over

De hardcore gelovigen onder ons zullen er ongetwijfeld van walgen:

KLIKKEN!!


Er van uitgaande dat het allemaal allang wetenschappelijk bewezen is, kan ik alleen maar zeggen dat het best interessant is om na te gaan hoe de wereldbevolking uiteindelijk vanuit Afrika over de hele aarde is uitgezworven.
12 Maart 2008

Freeze

Ik zal ongetwijfeld met ouwe koek aan komen zetten, want ze bestaan als sinds 2001, maar voor mij was deze hele beweging nieuw:

KLIKKEN!!


Het met 200 man tegelijkertijd 'bevriezen' in een grote stationshal en dan, na een minuutje of vijf, gewoon weer doorgaan. Heel ludiek en bovendien hebben ze al veel meer te gekke dingen uitgevreten. Ik vraag me af hoe dit 'freeze moment' zou verlopen in een stationshal als, pak 'em beet, Utrecht Centraal en of het omringende publiek zich net zo voorbeeldig zou gedragen...

Alle levels halen

Aanvankelijk lijkt 't spelletje nergens op te slaan, maar toch blijf je klikken:

KLIKKEN!!


Het ergste zal nog wel zijn dat ik 't hier en daar nog moeilijk vond ook. En die 160 levels? Zover ben ik nog niet gegaan.

Aan boord

Tsja... Het zal aan boord van een A380 toch behoorlijk spannend zijn, lijkt me. Zo'n joekelgroot vliegtuig dat daadwerkelijk de lucht in gaat.

KLIKKEN!!


Ik ben al geen held als het om gewone vliegtuigen gaat, laat staan in zo'n bakbeest. Niettemin is zo'n kijkje in de cockpit toch zeker de moeite waard.

Kalender

didierre
« Mei 2024 »
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Laatste Reacties

Priest (De koningin weet …): Mooi linkje gevonden www.xvideos.com/video110803/…
Priest (Tsjonge jonge): He Opa, wanneer komt er weer eens een mooi nieuw pl…
dennis013 (Tsjonge jonge): Bloggen is een kunst. En daar heb je een mooi plaat…
M@gicToon (Tsjonge jonge): Hehe! Hier heb ik maanden op zitten wachten! Oet!
mick (Mooie meiden in b…): heb je nix beters???
Dr. D. (Laat de herfst ma…): Opa! Wat is het stil!? Gaat het wel goed met u?
Baby Grandpa zelf… (Laat de herfst ma…): Wie dat Gothic poppetje is weet ik nou net niet… …

Laatste Referrers

Stuff

Powered byPivot - 1.30: 'Rippersnapper' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

Stats