22 Oktober 2005
+ 8 - 9
Run DMC Remastered Deluxe Extended

Ik weet 't, het is een wat van de pot gerukte titel, maar het is toch echt zo: Sony Music is in het Legacy programma (heruitgave van klassieke topalbums) begonnen met de re-release van classic Run DMC albums. Voor die-hard hiphop fans een must.

Ik heb intussen de eerste vier LP's van toen allemaal op cd binnen gekregen en verdomd: het is waar. Elk album is voorzien van te gekke bonus tracks, acapella's, b-kantjes en demo's. Voor de remixers onder ons: op Raising Hell staat een acapella van 'My Adidas'. Op King Of Rock vind je de originele demo van 'Slow and Low', een nummer dat uiteindelijk door de Beastie Boys is opgenomen. En dan zwijg ik nog maar van de te gekke boekjes met foto's en verhalen over de geschiedenis van Run DMC. Deze post moest er bij voor het weekend; kun je meteen je verlanglijstje voor Sinterklaas aanvullen! Check de Run DMC homepage en scroll een beetje naar beneden voor de info.

Ehmmm pa?
Ik zou natuurlijk nooit de vrienden van Brein achter je aan willen hebben maareh…..de originele demo van ‘Slow and Low’ mischien iets wat je zou willen up-loaden viahttp://www.yousendit.com/ of een andere site voor me?
Ik zou je dankbaar zijn als ik zo`n soort link in m`n mail zou vinden.
( en anders blijf ik ook wel komen maar dat is dan aan Gizmo te danken %-) )

We zullen eens even kijken. Anders stuur ik je nog wel even een mailtje; want dat zet ik ‘em gewoon online! ;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.