24 Oktober 2005
+ 12 - 8
Jazzfanaten opgelet

Zoals Jules Deelder altijd zegt: Jazz is. Jazz was. Jazz blijft. -En zo is het ook. Nu heb ik veel muziek in huis, zeg maar gerust: voor elk wat wils. En op z'n tijd mag ik het als DJ ook nog draaien. Club, funk, soul, r&b, noem 't maar op. Jazz blijft echter altijd aan de top van dat lijstje staan. En soms kom je er dan achter dat er iets heel erg moois uitgekomen is op cd. Wat dachten we van het onderstaande:

Een live registratie met toppers John Coltrane en Thelonious Monk. Carnegie Hall. Men dacht dat de opnamen verloren waren gegaan. Totdat men de band terugvond in het Library of Congress. Al met al een schitterende ontdekking en op de site van Blue Note kun je niet alleen drie tracks beluisteren, maar ook de video zien die over de teruggevonden tape gaat. Wel pop-ups accepteren; zie je ook meteen de zoons van Coltrane en Monk aan het woord. Een mooi begin van de week!

Opa, check dit, hilarisch!!

http://www.ml75.nl/?page=2&id=133160

dit dus

Whahahahahahaaaa! En dan moet ik nog eerlijk zijn ook: hij doet het wel heel erg goed, For A White Guy…! Super. ;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.