31 Oktober 2005
+ 4 - 21
Argentijnse biefstuk, maar dan anders

Vroeger had je bij Toppop al echte clips. Waren die niet voor handen, dan draaide men de hit en dansten de meiden van Penny de Jager of Doris D de drie minuten vol. Het was behelpen, zullen we maar zeggen. Hoe anders kan het tegenwoordig gaan:

Want op de Argentijnse televisie staan de danseressen van muziekprogramma's nog in hoog aanzien. En da's niet voor niks! Kijk ook vooral even hier. Een van de toppers is ongetwijfeld Analia. En het is uiteraard haar magistrale kont waar het om draait. Is ook niet zo gek als je Analia heet. Op haar eigen (?) weblog vind je nog meer en vooral lekkere clips. Wie even van een filmpje wil genieten kijkt via Rapidshare. Zo mag Toppop wel weer terug op de buis komen!

Lekker. Dat is beter dan slappe Top of the Pops hap:-p

Bericht verwijderd: geen oneigenlijk gebruik om verkeer naar je eigen site te genereren alsjeblieft. Ik zie het verband met deze post namelijk niet.

Zoiets als Dancing with the Stars? Laat Inge de Bruijn dan nog maar eens opdraven.

Alleen heeft Inge de Bruijn zo’n harde, afgetrainde kont. Geef mij maar die zachte ronde kadetten van dat Argentijnse danseresje… ;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.